tiistai 17. toukokuuta 2011

Designmuseossa

18.3.-29.5.2011 MARIMEKKOELÄMÄÄ - 60 vuotta väriä, raitaa ja muotoja

Näyttely oli "värikäs aikamatka Marimekon historiaan". Taidokasta ajattomuutta, mikä näkyi kankaiden ja vaatteiden väreissä ja muodoissa. Näyttelyn jälkeen isojen vaateketjujen pintamuotiryysyt tuntuivat niin kertakäyttöisiltä!

Fanitan taas entistä enemmän!

--------------

"Näyttely Marimekkoelämää – 60 vuotta väriä, raitaa ja muotoja kertaa Marimekon historiaa perustamisvuodesta 1951 lähtien. Designmuseon Marimekko-kokoelma käsittää yli 4 000 pukua ja kangasta Marimekon ja Printexin tuotannosta, lisäksi museolla on laaja yrityksen historiaa valaiseva kuva- ja arkistoaineistokokoelma.

Nostalgisia muistoja herättävä, runsas, värikäs, hätkähdyttävä ja hauska näyttely on aikamatka Marimekon historiaan. Tarinat, tapahtumat ja legendat luovat pohjan näyttelylle, joka esittelee myös vuosikymmeniä unohduksissa ollutta materiaalia sekä tutustuttaa Marimekon historiaan myös ne, joilla ei ole omakohtaisia kokemuksia yrityksen varhaisvaiheista."

-----------------

(Kuva ja tekstilainaus www.designmuseum.fi)

3 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

Värikäs aikamatka myös Riikan elämään! Kiitos tästä ihanasta blogista tähän saakka. Olen niin innoissani, että pakahdun :-)

Kotipuolessa kirjoitti...

Kiitos, Tuulia <3

Kotipuolessa kirjoitti...

..ja tervetuloa matkalle mukaan!