Kokeilkaapa Olgan helppoa ja herkullista kesäpastaa! Kerrassaan ihanaa, myös lapset pitivät.
Ohje:
6 hengelle
500g keitettyä pastaa
kevätsipulia
1 pieni kesäkurpitsa
1dl kuivattuja karpaloita
5dl kirsikkatomaatteja
250g salaattijuustoa (fetaa)
tuoretta basilikaa
suolaa
mustapippuria
Keitä pasta kypsäksi. Pilko kesäkurpitsa ja sipuli. Hienonna basilika. Ruskista sipulia ja kesäkurpitsaa runsaassa öljyssä pannulla. Lisää karpalot ja paista vielä hetki. Lisää keitetty pasta ja ruskista taas kunnes pastakin saa hieman väriä. Ota pasta pois liedeltä, sekoita joukkoon paloteltu juusto, basilika sekä kokonaiset kirsikkatomaatit. Tarjoile heti.
5 kommenttia:
Satavarma että tää kokki kokeilee tuota hetimmiten! Kiitos vinkistä!
Kokeilehan! Tosi hyvää! Tein tänään sitä halloum-juustolla ja se myös hyvää! :)
Pitääpä kokeilla, vaikka kumpaakin! Halloumi vie kyllä pitemmän korren kun feta mutta kokeillaa eka kuitenki fetalla :)
Minakin taidan kokeilla! Nayttaa ja kuulostaa hyvalta :) Hmm, mistakahan saisin karpaloita taalla toisella mantereella...Mukavaa kevatta! Annukka
Annukka, kokeile rusinoilla, jos karpaloita ei löydy! Hyvää kevättä sinnekin <3! Nähdäänpä kesällä!
Lähetä kommentti