tiistai 22. lokakuuta 2013

Täysi arki

Perhe, työ, lukeminen, käsityöt, ystävät, urheilu, kotityöt.. Päiväni täyttyvät niin, että blogi jää vähemmälle. Toivottavasti se on sopinut teille. Joinain hetkinä olen päättänyt lopettaa kirjoittamisen Kotipuolessa, mutta sitten taas olen ajatellut, että välillä voi olla hiljaiseloa, kirjoittelen, kun muulta elämältä ehdin.  

Tavallinen arki pyörii pitkälti yllä mainitsemieni asioiden ympärillä. Yksi keskeneräisistä käsitöistäni on Kässäkerhon ohjeen mukaan neulomani alpakkapipo. Lukemiseen on jatkuva himo, tällä hetkellä luen Kjell Westön Kangastus 38:a, seuraavana odottaa vuoroaan nuortenkirja. Jatkuva halu olisi myös urheilla, voisin vaikka joka ilta juosta pitkin teitä, jos siihen olisi mahdollisuus.
Syyslomalla saimme kokea ensilumen. Ihan pian kaivan esille joululaatikon, ripustan tähtilamput ikkunaan. Lapset odottavat sitä jo paljon, ovat tottuneet, että lokakuussa aloitamme jouluvalmistelut.

Hyvää ja toiminnallista arkea. Aletaanpa kaikki laittaa joulua. Se tuo niin paljon iloa ja valoa kaamokseen!     

3 kommenttia:

Pauli Peltokorpi kirjoitti...

Älä lopeta kirjoittamista, Se ois suuri murhe. Tämä blogi on pelastanut niin monen huono päivän. Minä ootan että remonttivalmistuuu ja saan ihan uuden huoneen, sen laitan heti jouluiseksi. Ensiviikolla meilläki laitetaa jouluvalot.

Lotta Vuorma kirjoitti...

Älä missään nimessä lopeta. Sun postauksia on aina mukava lukea ja seurata. Ei sillä ole väliä, jos ei tiuhaan päivitä. Ihana tuo neulemekko alla. Taitava olet! Ihan pian nähdään!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan hyvänolon tunteen lukijalleenkin jättää sinun blogisi. Ei haittaa vaikkei niin usein päivittäisikään! :)