keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Valoa!

Huomaan joka syksy käyväni läpi lamppujamme: katsovani kriittisellä silmällä mikä lamppu mitenkin valaisee ja mihin tarvittaisiin toisenlainen valo ja mihin valoa tarvittaisiin lisää.
Valaisin,  Zio kattovalaisin
Asuntomessuilta asti Zio-kattovalaisin on ollut mielessäni. (Innojokin uutuus, Talo-pöytävalaisin, on myös upea!)
Valokirjain C, valkoinen
Valokirjaimet ovat myös veikeitä.
Mini Block lamppu, musta johto
Block- ja rouhea Work lamp kummittelevat myös mielessäni aina vain.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon katsellut valonväriä täällä kotona. Koko huusholli näyttää aivan toiselta päivänvalossa kuin energiansäästölappujen loisteessa. Jotain tarttis tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, yritin googlaamalla löytää kuvia zio-valaisimesta "in action", mutta laihoin tuloksin. Turun keneltäkään Innojokin jälleenmyyjältä ei löydy ko. valaisinta... Näitkö tuon messuilla valaistuna, oliko valo tasainen, vai näkyivätkö lamput läpi?

Kiitos jo etukäteen, terkuin Liisa

Kotipuolessa kirjoitti...

Hei, Lamppu oli messuilla ihana. Valo oli hyvä ja tasainen. Se kummittelee mielessäni edelleen, vaikken ole sitä vielä hankkinut, koska akuuttia tarvetta ei ole. Kannattaa soittaa Innojokille (aukeaa Zio-linkistä) ja kysyä, ketkä jälleenmyyjät myy. Tsemppiä metsästykseen! Kerrotko sitten, mistä lamppua löytyi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta! :)

Innojokin nettisivujen jälleenmyyjät kävin puhelimella läpi, mutta tosiaan olisi hyvä idea soittaa heille suoraan, onko sitä missään täällä päin. Nettikaupoista näköjään löytyy helpostikin, mieluummin vaan olisin livenä nähnyt ennen ostopäätöstä. Yksi turkulainen liike sanoi, että eivät ole ottaneet sitä valikoimiin, koska epäilevät, että lamput kuultavat liian epätasaisesti läpi... Mutta tosiaan vain "epäilevät", eli tosi kiva kuulla, että oli tasainen valo, niin varmaankin voin uskaltaa sen netistäkin tilata.

Mulla on sille valmis paikka miettitynä: rakenteilla olevan talomme (valmistuu heinäkuussa) eteinen, eli voi olla, etten hanki sitä ihan vielä, mutta sähkösuunnitelman takia olisi kiva tietää, laitetaanko se, vai mennäänkö spoteilla tms... Toista yhtä kivaa plafondia en ole löytänyt.

Kerron, kun homma etenee! :)

Liisa

Kotipuolessa kirjoitti...

Kiva Liisa! Muistikuvani siitä, että lamppu oli valot päälläkin kaunis, on vahva. Mutten tietenkään ihan 100 prosenttisen varmasti osaa sanoa, onko se sinunkin mielestä niin hyvä kuin haluat. Myyköhän muuten Kodin Anttila lamppua? Siellä on hyvät lamppuvalikoimat muuten, Innojokinkin valaisimia. Ehdottomasti tuon hankitte, se on kaunein mahdollinen plafondi :)!

Anonyymi kirjoitti...

Ei myy Kodin1 eikä mikään muukaan Turun jälleenmyyjä. Soitin vinkistäsi Innojokille ja sieltä sanoivat, että sitä ovat "vaativatkin sisustussuunnittelijat" tilanneet asiakkailleen ja heillä on se itsellään esillä ja kehui kovasti (no tietty omaa tuotettaan). Mutta kyllä se taitaa meille tulla... Ehkä täytyy hankkia jo nyt, niin osaa sitten 100-varmasti päättää, laittaako sen tulevan kodin eteiseen vai pistääkö uppovaloja... :)

Liisa