torstai 2. helmikuuta 2012

Arkea

Olen joskus ostanut hurjan halvalla Iittalan Origo mix -jälkiruokakulhoja. Ja tykästynyt niihin toden teolla - tosin vasta myöhemmin! Värit ovat minulle terapiaa, nytkin pakkasen paukkuessa mustaherukka-mansikkakiisseli maistui Origosta niin hyvältä, kera turkkilaisen jogurtin. Ehkä paremmalta kuin valkoisesta Teema-kulhosta :). Kulhon muodolla ja värillähän on tietysti merkitystä. Jos ei muuhun, niin ainakin siihen, kuinka esteettinen ruokailuhetki on.

Viime päivinä olen leiponut paljon. Se jotenkin kuuluu tähän sydäntalveen, niin kuin sekin, että takassa rätisee tuli. Eilen leivoin laskiaispullia ja kierrepullia. Laitoin kierrepulliin vaniljakreemi-tuorejuustotäytteen (350g maustamatonta tuorejuustoa, 2dl vaniljakreemijauhetta ja nestettä vähän, esim. vettä tai sitruunan mehua). Ja tulipas hyviä!

3 kommenttia:

Kuukkelien asuinpaikalla tapahtuu... kirjoitti...

Samaa mieltä, astiat ja tarjoilun esteettisyys vaikuttaa makuun!! Minusta jopa niin paljon, että esim. kahvi maistuu monta kertaa paremmalta ohutreunaisesta, kauniista kupista kuin jostakin paksureunaisesta ja rumasta motista.

Anonyymi kirjoitti...

Peesaan astia-asiaa! Monesti aamulla viivyn kuppikaapin edessä tovin jos toisenkin valitakseni mielialaani sopivaa aamukahvikuppia :) Arjen terapiaa.
-h

Pauge kirjoitti...

Herkulliselta näyttää pullat! pp.