tiistai 7. elokuuta 2012

Matto


Virkkasin ruokailupöydän eteen värikkään raitamaton. Epäilin välillä, tuleeko matosta liian räikeä, mutta lopulta se sopii oikein hyvin valkoista lattiaa vasten. (Trikookuteet Lankamaailmasta)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän löytäisi noin hienon oranssia trikookudetta? Tampereen ja Turun lankamaailmassa ei ollut...vai olenko sattunut paikalle vain väärään aikaan.

Kotipuolessa kirjoitti...

Hei! Kannattaa käydä siellä usein, sillä hyvät värit menee nopeasti. Yhden kerran olen onnistunut tätä saamaan ja ostin silloin monta vyyhdillistä. Toivottavasti tärppää pian!

Anonyymi kirjoitti...

Ok, kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

todella kaunis matto, syksyisen raikas! minkä kokoisella koukulla virkkasit?

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ja niin kaunis valkoista lattiiaa vasten. Nam! J

Kotipuolessa kirjoitti...

Kiitos! Virkkasin 8-koukulla! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Sattuipa tämä sopivasti, suunnittelen juuri tuollaisen suorakaiteen kokoisen maton virkkaamista. :) Suurin osa virkatuista pyöreitä. Saanko udella minkä kokoinen mattosi on ja minkä verran siihen on mennyt suunnilleen kudetta (kg)? Todella kaunis.

Kotipuolessa kirjoitti...

Hei! Kiitos :)! Maton mitat ovat 75x120cm ja kudetta meni 2,5kg. Jos et ole ennen tehnyt suorakaiteen mallista mattoa, muista aina päissä kääntyessäsi virkata ylimääräisiä ketjusilmukoita (puolipyväisiin 2, kiinteisiin silmukoihin 1), jotta reunasta tulee siisti.