lauantai 1. syyskuuta 2012

Villat

Lämpimien asusteiden aika, villasukkien, säärystmien, huivien.


Tein tytöille isän kitistyneestä villapaidasta säärystimet. Toiselle tein hihoista ja toiselle takakappaleesta. Mustaharmaa siksakkikuvioinen neulos on kaunis ja laadukkaan tuntuinen. Hyvä, etten aikoinaan nakannut villapaitaa kierrätykseen! Kannattaa säästää nuo aarteet. Vanhoista neuleista saa tehtyä vaikka mitä, säärystimien lisäksi tyynyjä, kaulureita, pipoja, vauvojen housuja.. 


Neulominen innostaa taas paljon. Pikkuneiti saa piakkoin pihlajan värisen villapaidan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen ihaillut kaunista kotiasi ja erityisesti tuota valkoista lattiaa, jota vasten värit jotenkin korostuvat kauniisti. Kysyisinkin, että onko lattia maalattua parkettia ja onko valkoinen lattia lapsiperheessä miten työläs?

Kotipuolessa kirjoitti...

Hei!
Lattia on Timberwisen lehtikuusi -lautaparkettia, mikä tilattiin käsittelemättömänä ja sitten itse maalattiin asennettuna. Maali on betoluxia ja meiltä sitä löytyy valkoisena, harmaana ja tummanpunaisena.

Olemme tykänneet lattiasta paljon. Viisi vuotta olemme sen kanssa eläneet, enkä vaihtaisi sitä mihinkään. Tietysti se on työläs, kun lika näkyy ja pölykin, mutta toisaalta taas luutuaminen on mukavaa, kun moppi luistaa hyvin :).

Kaikissa lattioissa pinta kuluu, niin myös tässä lattiassa. Meillä onkin ehkä ensi kesänä tai seuraavana aikomus alkaa maalailla lattiaa uudestaan ainakin sellaisista paikoista, missä eniten eletään.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta, kiva kuulla käyttäjäkommentteja.

Valkoisista lattioista moni aina varoittelee, mutta ne ovat minusta vain niiiin ihania. Kaverillani oli vanhassa kodissa valkoinen lautalattia ja hänenkin mielestään lattia oli niin kaunis katsella, ettei haitannut vaikka siivoustyötä oli vähän enemmän.

Ehkäpä meilläkin joskus, siitä haaveilen...

Kotipuolessa kirjoitti...

Hei anonyymi! Anteeksi, kun unohdin vastata. Poistin kommentin, koska arvelin, että et halua sähköpostiosoitettasi yleiseen jakeluun - saatoin arvella väärinkin. Laitan kuvia huomenissa. Nyt jo liian pimeää kuvata :).

Anonyymi kirjoitti...

Hauska sattuma kävi. Kun olit tämän bloggauksen tehnyt niin jonkin ajan päästä kun kiertelin jumbon h&m miestenpuolella niin näin juuri tuonlaisen mustaharmaasiksakkikuvoisen kuosin villapaidassa, tuli mieleen heti tää sun bloggaus! Se kuosi on näköjää taas muodissa :)pp