tiistai 2. lokakuuta 2012

Kelpo päiväpeite


Jos ei halua muhkeaa päiväpeittoa, tai ei raski hankkia, on pelkkä pussilakanakin ihan kelpo sängyn päällä. Kuvan peite on Ikealta ja se on toiselta puolelta mustavalkoiraitainen. Kätevä siksikin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan näköistä, niin kuin aina. Teidän lattia näyttää samanlaiselta kuin meidän. Miten saatte sen pidettyä puhtaana?! :) Musta tuntuu, että kaikki pöly ja lika näkyy valkoisessa lattiassa koko ajan (ja naarmujakin tuntuu betolux-lattiaan tulevan). Imuroida sais joka päivä, eikä luutuamiseltakaan meinaa koskaan säästyä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Mikä tämä pussilakana on nimeltään? En löytänyt sitä netistä...

Kotipuolessa kirjoitti...

Olen hankkinut pussilakanan Ikealta puolisen vuotta sitten. Katsoin Ikean sivut, eikä siellä tosiaan tuota ollut, eikä ollut montaa muutakaan! Kannattaa käydä tavaratalossa, jos on mahdollisuus. En muista valitettavasti enää tuon nimeä.

Lattia on helppo, minun mielestäni. Naarmuja ja kolhuja tosin tulee, koska meillä on maalin alla oleva puumateriaali lehtikuusi. Olen sitä mieltä, että kolot ja naarmut kuuluu lattiaan, enkä itse jaksa niistä välittää. Ne sopii meidän talon henkeenkin :). Liasta ja pölystä tosin välitän :). Imuroida pitää ja märällä pyyhkiä. Mutta mitäpä lattiaa ei tarvitsisi siivota?