perjantai 19. huhtikuuta 2013

Olgan kesäpasta

Kokeilkaapa Olgan helppoa ja herkullista kesäpastaa! Kerrassaan ihanaa, myös lapset pitivät. 


Ohje:

6 hengelle

500g keitettyä pastaa
kevätsipulia
1 pieni kesäkurpitsa
1dl kuivattuja karpaloita
5dl kirsikkatomaatteja
250g salaattijuustoa (fetaa)
tuoretta basilikaa
suolaa
mustapippuria

Keitä pasta kypsäksi. Pilko kesäkurpitsa ja sipuli. Hienonna basilika. Ruskista sipulia ja kesäkurpitsaa runsaassa öljyssä pannulla. Lisää karpalot ja paista vielä hetki. Lisää keitetty pasta ja ruskista taas kunnes pastakin saa hieman väriä. Ota pasta pois liedeltä, sekoita joukkoon paloteltu juusto, basilika sekä kokonaiset kirsikkatomaatit. Tarjoile heti.

5 kommenttia:

Pauli Peltokorpi kirjoitti...

Satavarma että tää kokki kokeilee tuota hetimmiten! Kiitos vinkistä!

Kotipuolessa kirjoitti...

Kokeilehan! Tosi hyvää! Tein tänään sitä halloum-juustolla ja se myös hyvää! :)

Pauli Peltokorpi kirjoitti...

Pitääpä kokeilla, vaikka kumpaakin! Halloumi vie kyllä pitemmän korren kun feta mutta kokeillaa eka kuitenki fetalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Minakin taidan kokeilla! Nayttaa ja kuulostaa hyvalta :) Hmm, mistakahan saisin karpaloita taalla toisella mantereella...Mukavaa kevatta! Annukka

Kotipuolessa kirjoitti...

Annukka, kokeile rusinoilla, jos karpaloita ei löydy! Hyvää kevättä sinnekin <3! Nähdäänpä kesällä!